TipTop

<<HOME>>

TipTop

TipTop een professionele mobiele act, brengt op gedreven inspirerende wijze, vrolijke en uitbundige accoustische live- entertainment muziek overal en op elk tijdstip.
Dit uiterst sfeerverhogende mobiele gezelschap heeft een zeer uitgebreid repertoire met vrolijke, traditionele melodieën, frisse, Latin-American, New-Orleans, Rock ‘n Roll, Pop, Gouwe Ouwe, Reggae, Tuba-funk, Klezmer, Mainstream- Dixie Jazz, Dixieland, Hollandse meezingers en Kinderliedjes.

TipTop

TipTop zijn beroepsmusici (conservatorium) die hun muziek, qua stijl, geluidsniveau en uiterlijke presentatie (Keuze uit vele outfits) aan elke gelegenheid aanpast.
De basis van TipTop bestaat uit Saxofoon, Gitaar/Banjo en Sousafoon (allen Zang en Percussie). Indien gewenst kan een kleinere of grotere bezetting worden geformeerd.
Mede door presentatie en muzikale omlijsting speelde TipTop reeds bij vele stijl- en sfeervolle bedrijfsfeesten, recepties, party’s, huwelijken openingen en eerste-steenleggingen, maar ook op muziek-festivals, winkelcentra, stadsfeesten en andere vieringen van speciale gebeurtenissen.

TipTop
TipTop

TipTop

TipTop zijn beroeps-musici die uiterst flexibel en multi-inzetbaar zijn.
Bijzonderheden: te boeken als 2, 3 of 4-mans formatie. Geen 220 volt stopcontact nodig.


TipTop

Bijzonderheden: te boeken als 2, 3 of 4-mans formatie.

TipTop
TipTop

TipTop

Bert Meulink: Banjo

TipTop maart 2006

Streetlight Zoetermeer
De Streetlight, zoals de lantaarnpaal is gedoopt, is aangesloten op het supersnelle glasvezelnet van KPN, een van de initiatiefnemers van het project. De bedoeling is dat Zoetermeer een aantal Streetlights krijgt en dat het idee vervolgens ook in andere steden en zelfs landen wordt toegepast. Openbare (gratis) internet-toegang is in meerdere landen in ontwikkeling, maar nog niet zo simpel in praktijk gebracht.

Streetlight Zoetermeer De Streetlight, zoals de lantaarnpaal is gedoopt, is aangesloten op het supersnelle glasvezelnet van KPN
Door de snelle glasvezelverbinding biedt Streetlight gebruikers de mogelijkheid om op openbare plaatsen altijd online te zijn en over actuele lokale informatie te beschikken.

TipTop maart 2006

Door de snelle glasvezelverbinding biedt Streetlight gebruikers de mogelijkheid om op openbare plaatsen altijd online te zijn en over actuele lokale informatie te beschikken. In de loop van 2006 volgen nog eens negen multimediale lantaarnpalen in Zoetermeer.
De moderne straatlantaarn is ontworpen door Schreder. Onder de lampen hangt een LCD-scherm waarop advertenties worden getoond. Op dat scherm zit een camera die in eerste instantie uitsluitend de paal zal beveiligen. Ook zit in de paal WiFi-toegang zodat in een straal van ongeveer honderd meter snel draadloos internetten met een laptop of zakcomputer mogelijk is. Lager op de paal zit een scherm waarop een internetomgeving te zien is en waarop diverse soorten informatie is te ontvangen en te verzenden. In eerste instantie is dit vooral informatie over het openbaar vervoer, nieuws, weer, verkeer en de gemeente Zoetermeer.

TipTop maart 2006

Trouw:
Van onze redactie economie. Zoetermeer plots hot met Streetlight: Zoetermeer heeft sinds gisteren de meest vooruitstrevende lantaarnpaal ter wereld. Een paal voorzien van beeldscherm (voor onder meer OV-informatie en gemeentelijk nieuws), camera en wifi voor draadloos internet. Het gebruik van die ‘Hotspot’ is gratis voor iedere voorbijganger.

Een paal voorzien van beeldscherm (voor onder meer OV-informatie en gemeentelijk nieuws), camera en wifi voor draadloos internet. Het gebruik van die ‘Hotspot’ is gratis voor iedere voorbijganger.
TipTop

TipTop

TipTop

TipTop
TipTop

TipTop

TipTop


Ook als Kerstmannen X-Mas-Top

TipTop, X-MasTop, KerstmannenKerstmannenX-MasTopKerstmannen
 

 

 

 
 

 

<<HOME>>

HomeContacte-mailZoekDinges EnzoFoto'sFoto's & VideofilmAug MaartAprilMei

TipTopNoblesseMobiele KinderpartijHolland Promotie

THEMA'S: Carnavals-BandBouwvakkersbandJungle SafariPiraten ZeeroversLakeienOranje VoetbalHolland PromotieValentijnMoederdagPasenPaashazenSinterklaas Kerst & HalloweenKerst

Copyright © DINGES ENZO, 2006. Alle rechten voorbehouden.