Foto-Kiekjes van DINGES ENZO

<<HOME>>

Oranje boven, Oranje boven, Leve de Koningin.. Prins Willem Alexander met Prinses Maxima op bezoek in Bataviastad Muzikaal rondgeleid door -ja natuurlijk- DINGES ENZO, Hoezee, Hoezee..

Oranje boven, Oranje boven, Leve de Koningin.. Prins Willem Alexander met Prinses Maxima op bezoek in Bataviastad Muzikaal rondgeleid door -ja natuurlijk- DINGES ENZO, Hoezee, Hoezee.

Waar?
Bij een feestelijke opening of handeling
Ter vermaak van jong en oud in een winkelcentrum
Als omlijsting bij een receptie
Voor een stijlvol concertje
Op uw bruiloft, jubileum of zomaar een feestje

DINGES ENZO

Altijd gezellig, leuk, levendig en vrolijk met o.a. Toon Buitengewoon.

Wat?
Vrolijke meezingers van Nederlandse en Engelse bodem met een knipoog, jazz, blues, Zuid-Amerikaans en bekende kinderliedjes, kinderliedjes met dans,
Ontwapenend en kindvriendelijk is deze levendig & vrolijk uitgedoste mobiele eenheid. DINGES ENZO brengt verrassend gevariëerd, en met de nodige humor, o.a. bekende liedjes van toen en nu. Meezingliedjes worden met aanstekelijk enthousiasme op eigenwijze gebracht. Lekker meezingen, meedoen en/of dansen het kan allemaal.

Pas op! behangen met Kleurrijke ballonen vliegen ze voorbij.

DINGES ENZO Altijd gezellig, leuk, levendig en vrolijk met o.a. Toon Buitengewoon.
Sesamstraat, Sesamstraat.. Wat leuk met Bert en Toon Buitengewoon.

DINGES ENZO

Sesamstraat, Sesamstraat.. Wat leuk met Ernie, Bert en Toon Buitengewoon.

Waarom?
leuk voor jong en oud, levendig en vrolijk, kleurrijk en stijlvol, verrassend gevariëerd met humor, theatraal, ontwapenend en kindvriendelijk, akoestisch en mobiel, multi-inzetbaar!

He, DINGES ENZO als duo met Toon Buitengewoon op de banjo en Max Bariton- /Bas-sax Wat swingt dat weer jongens, met lekker veel ritme van o.a. de klompen en de percussie die er op is gemonteerd. jullie zingen weer als nachtegaaltjes met het veelzijdige repertoire de kleine en grote mensen toe. Gaat zo door!!. . . Opzij, opzij, maak plaats. . . .

Pas op! behangen met Kleurrijke ballonen vliegen ze voorbij.

He, DINGES ENZO als duo met Toon Buitengewoon op de banjo en Max Bariton- /Bas-sax Wat swingt dat weer jongens, met lekker veel ritme van o.a. de klompen en de percussie die er op is gemonteerd.

DINGES ENZO is er ook tijdens Sinterklaas, Kerst, Pasen, Halloween of andere thema's met aangepaste kleding en dito repertoire. En dan ook nog meer dan 25 Kerst-liedjes en X-Mas-Carols.

DINGES ENZO is er ook tijdens Sinterklaas, Kerst, Pasen, Halloween of andere thema's met aangepaste kleding en dito repertoire.

griezel, die spinnen en vleermuizen klimmen toch niet van je sousafoon af?? En zwarte ballonnen, Je gaat wel "in stijl" zeg.

Ach 't is weer Halloween. Wat staat die hoed je goed. Pas maar op jij, al die bekende kinderliedjes voorzien van griezelige en enge teksten. Durf je wel? Nou de kinderen zijn helemaal niet bang, ze doen vrolijk mee! Fijn daar hebben we geen kind aan.

Als ik eens kon toveren, ja toveren. Dan wist het wel.

DINGES ENZO is er ook tijdens Sinterklaas, Kerst, Pasen, Halloween of andere thema's met aangepaste kleding en dito repertoire. Wat te denken van wel meer dan 20 Sinterklaas-liedjes
Toon Sousafoon Mooi die klompen en wat speel je er ritmisch mee. Een drummer is echt niet nodig, nee die gaan vaak te hard van stapel. Swingen man, Toontje, je blijft wel staan he!!
Hallo, hallo, Lieve kinderen.... Zeg ken jij de mosselman, de mosselman, de mossel ... kriebel, kriebel d'r zit een kikker in m'n keel. Oeps, wat zing ik hooooooggg, het lijkt wel een opera stem en dan wel een "tenor" te verstaan.

Bis, bis, en niet alleen van de jeugdigen onder ons. DINGES ENZO is van alle markten thuis.

Waarom?
leuk voor jong en oud, levendig en vrolijk, kleurrijk en stijlvol, verrassend gevariëerd met humor, theatraal, ontwapenend en kindvriendelijk, akoestisch en mobiel, multi-inzetbaar!

Nee 't is geen scheve schaats. Maar ja wat is het wel?

Una Paloma Blanca... Wat zingt U allen weer uit volle borst mee. Zullen we het meerstemmig proberen? Daar gaat ie, Una Paloma Blanca...

Drie dagen aeb Eindhoven hakt er wel in. We zullen doorgaan...

En al die ballonnen de kinderen zijn er zo dol op. We maken er graag een vrolijk feestje van en daar hoort een ballonnetje bij. Ja toch, niet dan?

Tegenzon. Nee het zit niet tegen, het gaat heel goed. Natuurlijk spelen we ook als het regent, stormt, sneeuwt bij -20 onder nul, of tijdens een zandstorm. DINGES ENZO warmt de boel weer leker op! En zo hoort het ook. Je kunt op ze rekenen. Het hele jaar door.

Ook met de Contrabas swingt het of het een lieve lust is. Probeer nu maar eens stil te blijven staan. Lukt niet he, 'k zei het je toch.

Netter gekleed met gleufhoeden en bijpassende stropdassen? En toch er weer gekleurd op staan? Géén probleem. Kortom, levendig & vrolijk. Feest is feest!

U roept wij draaien. Ja, we houden het netjes. Het verzoek was "gekleurde gleufhoeden met bijpassende gekleurde stropdas" Ook mooi he? Klant is Koning.

Ons motto "Levendig & Vrolijk"
 
   

Ik hou... van Holland.., landje aan de Zuiderzee..

Boulevardje pakken. Staat de limonade koud?

 

 

<<HOME>>

HomeContacte-mailZoekDinges EnzoFoto'sFoto's & VideofilmAug MaartAprilMei

TipTopNoblesseMobiele KinderpartijHolland Promotie

THEMA'S: Carnavals-BandBouwvakkersbandJungle SafariPiraten ZeeroversLakeienOranje VoetbalHolland PromotieValentijnMoederdagPasenPaashazenSinterklaas Kerst & HalloweenKerst

Copyright © DINGES ENZO, 2006. Alle rechten voorbehouden.